Tjaa… Jeg tror egentlig, vi er en helt almindelig familie bosat i forstaden med gyngestativ, sandkasse og højbede fyldt med jordbær. Men vi har taget et valg. Vi vil se verden sammen!

Vores lille familie består af Mor-Laila & Far-John, samt vores to dejligt troldeunger Gustav på 4 år og Ella på 2 år. Vi har sat karrieren på stand by, lejet vores hus ud og bruger et år på at rejse verden rundt, bogstavelig talt.

Vi rejser afsted uden at have en plan for, hvor vi skal hen. Vi har en ide om kontinenterne, men ellers tager vi en uge af gangen og planlægger efter det. Vi vil gerne bevare verden åben for os, så vi har mulighed for at forfølge ideer eller anbefalinger fra folk, vi møder undervejs. Vi ser ikke os selv som turister men mere som rejsende, der interagerer med de folk og de kulturer vi møder på vores vej.

Inden de kære børn meldte deres ankomst har vi backpacket rigtig meget bl.a. i Asien, Europa og USA. Vi backpacker stadig, men i et lidt andet tempo, så de små hoveder kan følge med i livet som globetrotter. Her på bloggen samler jeg vores minder sammen med en masse tips og rejseberatninger. En lille dagbog over de oplevelser, tanker og reflektioner vi har undervejs. Men kan jeg inspirere dig til også at følge dine drømme og rejse ud – på en kortere eller længere rejse, har bloggen haft et højere formål. For jeg vil også gerne bruge bloggen til at fortælle, hvor fantastisk det er at opleve verden på første hånd. Hvor fantastisk det er at åbne børnenes øjne for livet i andre kulturer – og hvor let det er at rejse med børnene.

Har du fundet inspiration på bloggen, vil jeg meget gerne høre om der. Enten her, på Facebook eller på vores Instagramprofil The_Getaway_Blog.

Rigtig god læselyst

Kærlig hilsen

Laila🌏✈️🌴

image