New York is always a good idea

I can see you…

Sponsoreret indlæg

Sådan en babyalarm med kamera har jeg altid tænkt var lidt overvurderet, men jeg tager det i mig igen. For hold nu op, det er en lækker lille sag. Ikke noget med længere at lede huller i jorden efter enten en forældre eller baby unit (tænkt eksempel, det ku da aldrig ske for os). Med denne smarte iNanny er der bare et kamera og din telefon, som man jo alligevel slæber rundt på (what’s not to like?).

image

Normalt er det John, der står for elektronikken hos os, men han mener jeg selv må ind i kampen på den her.

Selve opsætningen af kameraet går ganske smertefrit, for jeg følger bare brugsanvisningen. Jep, jeg er en af dem, der læser først og prøver bagefter. Selvom jeg gerne vil fremhæve en stor heroisk indsats og eminent teknisk snilde, så må jeg altså indrømme, at det er ret let at sætte den op. Man følger bare anvisningen i app’en.

image

Når man har alarm med på rejser, er det virkelig vigtigt at kunne aflæse temperaturen. For lige pludselig har solen flyttet sig længere end beregnet, og troldeungen står badet i sollys. Så er det virkelig rart at få en besked om, at temperaturen er for høj. Det kan det her lille vidunder selvfølgelig også, ligesom den kan afspille 5 vuggeviser, og tage billeder og video af barnet. Men det fedeste er nu, at man kan aktivere mikrofonen og tale til barnet. Det giver da virkelig værdi, hvis man sidder på terrassen hos naboen og lige skal løbe over, eller hvis man bor på 2. sal og skal ned i gården for at se til barnevognen.

image

Appen på min Iphone viser tydeligt billede fra værelset og giver lyd fra sig, når en troldeunge bevæger sig. Jeg er faktisk ret imponeret over billedkvaliteten, selvom det er filmet i et mørkt rum. Alarmen fra iNanny er generelt ret imponerende og jeg ville ønske, den havde været med i rygsækken. Du kan stadig nå at få fingre i den til din næste rejse (eller rødvin hos naboen) på udsalg hos Jollyroom sammen med en masse andre lækre produkter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York is always a good idea