Stay calm and hope nobody is down stairs

Det kunne have været fedt med lidt ekstra i bagagen…

Sponsoreret indlæg

Det er ingen hemmelighed… Vi er kommet hjem. Og jeg har allerede skrevet de sidste 5 indlæg fra rejsen færdig, men jeg har lidt udfordringer med sorteringen af billederne fra den sidste del (Måske en fejl40, man ved det ikke), men de skal nok komme. Og jeg lover der både er noget om vandfald, enormt held i sikkerhedskontrollen for sprængstof og det skønne New York, så stay tuned.

image

Flyttekasserne får lov at blive stående et øjeblik (de har jo stået godt det sidste år), og der er virkelig mange. Fatter ikke, at vi har så meget sager, Det er jo helt vildt. Og ret tankevækkende, for vi har jo klaret os med det der kan være i to rygsække…

Men det skal jeg nok sætte lidt flere ord på, når reflektionerne omkring vores hjemkomst rigtig har sat sig.

Vi havde ikke ret mange sager med, og det var faktisk ret befriende, men to af de ting jeg godt kunne tænke mig at have haft med på rejsen var en vogn til troldeungerne og en ordentlig babyalarm.

image

Når vi går rigtig langt, er Ella kommet op i bæreselen og Gustav på skulderen. Men det kunne være så fedt at have haft en vogn med, og en i en ordentlig kvalitet, så kunne vi have gået meget længere ture i f.eks. storbyerne. En anden ting, der ville have fyldt betydeligt mindre men ikke desto mindre ville have været er fedt er babyalarmen.

image

Vi havde egentlig babyalarmer med, men de klarede det ikke ud af Asien. Og det kunne have været rart til f.eks. brylluppet i Caribien, hvis vi havde haft en god alarm, så vi ikke skulle ind hele tiden og tjekke til de sovende trolde.

Nu har jeg fået lov at teste den lækre rejsevogn fra beemoo, som klart skal med på de næste getaways, og den vildt lækre babyalarm fra iNanny som kobles til min Iphone og har kamera (begge produkter er btw på tilbud lige nu på jollyroom.dk med store besparelser). Det bliver et kæmpe hit. Ikke kun på rejsen men også når vi her til sommer sidder på terrassen hos naboen og nyder et enkelt glas rødvin (eller to) og ikke skal løbe i pendulfart hjem for at se, om troldene sover.

image

 

Glæder mig til at fortælle jer meget mere om min oplevelse med produkterne fra Jollyroom.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stay calm and hope nobody is down stairs