The tan will fade but the memories will last forever

Be open to whatever comes next

Når vi rammer Danmark lige om lidt, er vores fantastiske jordomrejse ovre. Vi har rejst så længe, at vi har fået en hverdag ude i verden. Vi har haft rutiner hver dag. Og vi har haft vaner, både de gode med at få en masse motion, og de knap så gode med at komme aaalt for sent i seng (det må vi gøre noget ved på næste rejse). Nøjagtig som hjemme i vores gode gamle danske hverdag. Men nu skal vi til at vænne til en hel ny hverdag. For os bliver det back to business, men for troldeungerne bliver det meget anderledes.

De kan ikke rigtig huske hvordan det var. Gustav husker de overordnede træk, men han har lykkelig glemt, at når vækkeuret ringer urimeligt tidligt, så er det direkte op og spise morgenmad, få tøj på og ud af døren. Ikke noget med lige at skulle bygge 3 legoborge, højtlæsning af et par bøger eller bare gå rundt i nattøjet hele dagen. Og så er der lige det der med, at mor og far jo ikke er inden for rækkevidde hele dagen. At vi faktisk er væk. Det er Ellas største bekymring, sammen med bekymringer om, hvordan hun finder os igen, hvor toilettet er, hvordan hun finder klædudtøjet, hvem der laver maden, om man må grave på legepladsen….

Følg med her på bloggen og på Instagram @thegetaway.dk, hvor jeg vil fortsætte med at fortælle om, hvordan det er at komme hjem igen samt smide nogle gode rejseråd ind hist og pist. Og så selvfølge tage jer med på alle de sndre getaways der kommer…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The tan will fade but the memories will last forever