Dance like no one's watching

Life is better in flip flops

Alle taler om Varadero, så selvfølgelig skal vi også forbi den lille nordlige halvø, for vi kan jo ikke rigtig have en holdning om steder før vi har været der.

Der er stadig musik i gaderne i Varadero, men det har ikke set skyggen af cubanse rytmer. Klassiske gamle rocknumre som “It’s been a hard days night”, “with or without you” og “Sweet home Alabama” skærer gennem luften på en tirsdag aften, og turisterne hælder cubansk rom ned, mens de vrider det sidste ud af ferien, inden turen går mod Havana og en flyver hjem. Varadero er alt det som vores nyindkøbte Lonely Planet skriver. Smukke kilometerlange strande, azurblåt hav og resortstemning, men også så langt fra Cuba, som man kan komme på Cuba.

image

Her er nærmest helt umuligt at finde noget sted at bo (vi har selvfølgelig ikke booket i forvejen), og cubanerne er vildt overrasket over det stormløb, der er mod Varadero lige nu. Som de siger: “everybody think Cuba’s gonna change over night, and they all want to see Varadero, before the americans take over”. Der går rygter om, at Amerikanerne har booket de store resorts 3 år ud i fremtiden. Vi bor i selve Varadero by, som ligger længst ‘inde’ på tangen mod vest, mens hotelzonen ligger mod øst. Og her i byen har man lidt restauranter og et supermarked (eller i hvert fald en butik, hvor man kan købe masser ad drikkevarer, chips og kiks).

image

Efter den skønneste formiddag på stranden er vi ret uheldige med vejret. Det bliver stormende og meget køligt, og så har Varadero ikke så meget at byde på. De mange gæster fra Hotelzonen vandrer frem og tilbage i byen og køber souvenir, mens de venter på bedre vejr, så vi alle kan komme mod strandkanten igen.

image

Vi når det ikke, det gode vejr, før turen går tilbage til Havana og en flyver mod den Dominikanske Republik (og forhåbentligt bedre vejr. Slæber simpelthen ikke dansk solcreme med hjem igen, efter at have båret rundt på det i 10mdr, fordi vi ikke har fået brugt det hele). Men mon ikke der er bestilt godt vejr til brylluppet på lørdag. Jeg har fået købt en kjole men kommer afsted i mine sandaler eller bare tæer (første og absolut sidste gang).

image

(Lige et billede fra Trinidad, som en sidste hilsen fra Cuba)

Følg med på instagram @thegetaway.dk og se en masse billeder fra bryllup og vores videre rejse (og så lan du liiige nå at være med i konkurrencen om et gavekort på 1.000kr til smykker)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dance like no one's watching