And the answer is coffee...

Hearing the words, ‘I miss you’ from the right persons is an amazing feeling

Det er altid trist at tage afsked. Men det er noget andet at kramme farvel denne gang, når vi ses om bare en måned (hvor er det vildt, at der kun er en måned tilbage af vores laaange rejse), end da der var over et halvt år til, vi skulle ses igen. Mine kære svigerforældre er lige landet i Danmark efter 3 skønne uger i vores selskab (nu er der jo kun mig selv til at sige det, så skønnere selskab skal man lede længe efter).

image

Mens vi vinker farvel, bliver Ella ved med at spørge, hvornår de kommer og besøger os igen. Hun har slet ingen erindring om, at vi faktisk har et liv hjemme i Danmark, hvor vi ikke rejser rundt, men faktisk er tæt på hele vores skønne familie og dejlige venner. Så hun kan ikke rigtig forstå, når vi siger, at næste gang vi ses, så er det os, der kommer på besøg i Hjørring.

Siden december har vi været så velsignede at se en masse dejlige mennesker (selvom vi befinder os på den anden side af jorden). I midten af december besøgte vi min skønne kollega og hendes familie i Santa Barbara, Californien. Julen tilbragte vi sammen med min mor og hendes mand på South Beach i Miami, og nu har vi lige være så heldige igen at få besøg. Nu af mine svigerforældre, som rejste med os i Mexico og her på Cuba.

image

Efter så mange måneder alene på farten, er det fantastisk at se kendte ansigter. Det var fedt at se troldeungerne glæde sig til Santa Barbara og mødet med nogle børn, som de faktisk aldrig før har hilst på. Men at de alligevel havde inviteret os hjem til dem og tog imod os med kram og masser af leg, det gjorde altså indtryk helt ned i børnehøjde (og vi har højt og helligt lovet, at dem skal vi i hvert fald besøge igen – omend det så bliver, når de til efteråret kommer hjem til Danmark igen). Pludselig er det ikke de materielle ting, der betyder noget, og selv juleaften var helt overskygget af det faktum, at vi fik besøg hjemmefra af min mor og hendes mand. Også de mange hilsner fra venner og familie, der sender opdateringer fra deres hverdag (man ved man har været væk længe, når nogen kan nå både at lave og føde en baby), gør kæmpe lykke og minder os om alt det dejlige, vi har derhjemme (så det er altså ikke fordi vi ikke savner jer, at vi er lidt langsomme til at få svaret).

Selv hilsnerne fra de savnede legekammerater og pædagoger i børnehaven eller videobeskederne fra en lille sød veninde (som man skal giftes med, så snart man blir stor nok til at kunne passe en ring) gør indtryk og kan få en 5 årig til at synke en ekstra gang og klø sig i øjnene af bare glæde og taknemmelighed.

image

Så selvom vi kommer hjem og de ikke har lært noget som helst af at være ude i verden (selvom de vel næsten ikke kan undgå at få et eller andet med sig), så har de fået øjnene op for de skønne mennesker, vi har i vores liv (det var måske lidt mere tåget derhjemme, når man bare var en lille troldeunge på 2 eller 4 år). De har lært, at det er ok at savne, selvom det sommetider gør lidt ondt. Og at man godt kan fælde en tåre af bare glæde over at se hinanden igen (og ikke kun når man er ked af det og har slået sig). De har lært at sætte pris på små ting, som medbragte kravlenisser og papir til guirlander i julen, fremfor hvor mange pakker, der er med i kufferten. De har lært betydningen af en lille hilsen, selvom man ikke kan se hinanden og der er lang tid til man kan lege igen.

Nu håber jeg bare, at det er noget af det, der hænger ved, når den danske hverdag rammer os igen. At de fortsat sætter pris på de bløde værdier og ikke kun fokuserer på, om det er Starwars eller Elsa, der er trykt foran på trøjen eller om man fik 5 eller 7 gaver til fødselsdagen…

Følg med os på Facebook The_Getaway_Blog eller Instagram @thegetaway.dk til vores næste møde med skønne mennesker hjemmefra. Når vi om et par dage sætter kursen mod den Dominikanske Republik og en bryllupsinvitation. Love is in the air…

image

1

 • Bettina

  Hvor lyder det helt fantastisk!!
  Tænker tit på jer og glæder os til at se jer igen snart!!
  Hils og knus de skønne unger og nyd den sidste tid!!
  Kh Bettina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And the answer is coffee...