Good things come to those who book flights

The secret to having it all is knowing you already do

Det fantastiske, ved at rejse som vi gør, er, at man kan bruge en hel formiddag på at slå kolbøtter ned af en madras, hvis man har lyst. Bruge timer på at lege isbutik med hårelastikker. Eller smugle skålen med havregryn fra Seven/Eleven forbi restaurenten og ned på sørøverskibet for at nyde den der. For vi skal ikke nå noget. Vi har al tid i verden og kun hinanden at bruge den på (vi er ikke nået til det stadie endnu, hvor vi sidder om aftenen og kigger ind i en væg af kedsomhed – måske fordi vi alle går i seng på samme tid….. hmm…..).

image

Det skal stadig ikke være nogen hemmelighed, at det er krævende at backpacke med to små børn, og vi er virkelig trætte efter en aktiv dag. Havde vi valgt at bo på luksusresorts hele tiden, hvor der var masser af børneklubber, pasning og underholdning, så ville det givetvis være en anelse lettere, for så var troldeungerne underholdt hele tiden og vi kunne ligge på en solstol og læse romaner. Men det er bare ikke sådan, vi bedst kan lide at rejse. Vi vil gerne være sammen og ikke efterlade børnene til at passes af andre (så kunne vi teknisk set være blevet hjemme og haft dem i deres gode institution). Så når man søger væk fra hurlumhejet, ud mod øde kanter eller ind i lokalsamfundet, så kræver det også mere at være backpackforældre. Man skal være 100% på stikkerne hele tiden, så de ikke forsvinder i folkemængderne, når de ser noget spændende, være igangsætter, når de ikke kan finde på en leg og være mægler, når de ryger i totterne på hinanden efter en varm dag på tur.

“Belønningen” er til gengæld ikke til at tage fejl af. Vi kan se det dag for dag, uge for uge. De mange små øjeblikke, hvor man mærker lykken suge helt ned i maven, og vi endnu en gang bekræftes i, at det er SÅ rigtigt at tage afsted. (Hvilket øjeblikkeligt sletter alle erindringer om de gange, man har set på hinanden og tænk “Hvem af os fik denne tåbelige ide” efter en dag med totalt kaos – men det sker jo selvfølgelig aaaldrig i vores familie…)

image
Vi kan se dem bliver tættere og tættere som søskende, og de udvikler sig helt vildt. Fra ikke at ville se på nogen som helst her i Thailand, møder Gustav nu receptionisten med et rungende Gooood Morning hver morgen, og Ellas ordforråd bliver større og større – og man kan da ikke blive andet en glad inden i, når den lille trold hopper op og ned i sengen, mens hun tæller til 5 på engelsk, eller synger “I like to move it, move it”. De slapper totalt af og nyder friheden.

image

Derfor har vi også valgt at blive 3 dage ekstra her på Koh Chang. Fordi vi kan, og fordi vi ikke skal nå noget (og måske også lidt fordi, at der nok går rigtig lang tid, før vi opnår denne luksus igen). Det kommer lige så langsomt ind under huden på os – det der med bare at lade tiden stå stille og opleve det, der sker i nuet. Og så ska vi ikke flytte os hele tiden. Vi har opdaget, at vi slapper allerbedst af, når vi har været et sted et par dage og samtidig ved, at vi skal blive her i længere tid (Så kan jeg også nemmere holde mit planlægningsgen nede og ikke pakke sammen hver anden dag).

image

En anden fordel ved at være længere tid et sted er de mennesker, man møder. Vi har tilbragt de sidste par dage med de sødeste mennesker fra Vejle, og troldeungerne har haft to stooore venner at se op til. Det er ikke mange danskere vi har mødt på turen, så Gustav var helt forundret, da han opdagede, at de talte dansk. Han har også fået sit store ønske opfyldt – foruden at slå kolbøtter i vandet har søde Melanie lært ham at lave armbånd af Ellas hårelastikker (som er de famøse Loom Bands). Så nu er den store produktion i gang.

image

Følg vores rejse på Facebook og Instagram The_Getaway_Blog

 

1

  • Paul P. Nielsen

    Nu er DK. fyldt med skiftende regnbyger igen . Så sommeren er som den plejer herhjemme. ;-).

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Good things come to those who book flights