The more you love your decisions, the less you need others to love them

How lucky are we to have something that makes saying goodbye so hard

image

10 dage er fløjet afsted. Sådan godt gammeldags fløjet afsted. Det har været fantstisk at være hjemme – men også vildt hårdt. Både fordi gensynsglæden har været så stor – og dermed gjort endnu en afsked så hård – og fordi børnene har haft det lidt svært i det hele. Buen har været godt og grundigt spændt, mens vi har pendlet mellem Århus og Nordjylland, rendt til vaccinationer, lægebesøg og sågar tandlægebesøg. (Husk at læse det med småt i forsikringspolicen, hvor der står, at man skal til årlige tandlægebesøg, før der er dækning…Det krævede lige to akutte besøg hos den første ledige tandlæge, der dukkede frem i en googlesøgning. Hvorfor er alle også i så dårlig tid, at der er fuldt booket op til sommerferien???). Mellem de forskellige offentlige besøg, har vi set familien og lidt venner (men langt fra, alle dem vi kunne ønske. Snøft) og haft fornøjelsen af et bryllup. Så kan man faktisk godt blive lidt bekymret om ens fødder kan adoptere vandresandaler og helt frastøde alle andre former for skotøj – og især stilletter… Men det gik, og mod alle odds holdte jeg dem ud hele aftenen;-)

image
Jeg har måtte printe en kalender ud, for at kunne holde styr på alle aftaler og tidspunkter – en hverdag LANGT fra den vi har haft de sidste par måneder. Ungerne har også haft en legeaftale med deres to bedste venner, men det har jo været korte visit og uden aftale om en næste legedate (Gustav har fanget, at “det gør vi igen, når vi kommer hjem” er lig med om laaaang tid). Så fra at have et par forældre, der har været 100% nærværende, så har de været sammen med nogle, der liiige skulle snakke med alle mulige folk, før de kunne være med til at lege. Det har de naturligvis reageret lidt på (dejligt med børns kontante afregnning!).

image Inden for de sidste 3 måneder, så er vi gået fra et hus (hvor man jo egentlig ikke syntes, at man havde alt i overflåd) til en campingvogn (hvor det ikke var pladsen men vægten, der begrænsede os) til nu at være afsted de næste 9 måneder med blot 2 rygsække og lidt løs håndbagage… kompleksiteten falder drastisk.

image

Det er med en lidt underlig følelse vi drager mod Asien. Vi har vores rutiner i sneglehuset, børnene elsker deres køjesenge, og tiden i Europa har været fantastisk. Nu står vi overfor 9 måneder, hvor vi ikke rigtig ved, hvad der skal ske, hvordan rejseformen skal være, og hvad der møder os. Vi ved blot, at vi rammer regntiden big time i Asien. Og ja, det kunne man have planlagt sig ud af, hvis man havde studeret vejrkortet. Men på den anden side, så er Asien bare sådan et dejligt sted, at vi helst ikke vil være det foruden (og så er det også ret godt for budgettet, inden vi rammer Australien og New Zealand, hvor man må lukke øjnene, hver gang man kører Visakortet igennem).

image

Fredag morgen, da vi kørte mod København og en flyver, havde vi stadig ikke booket hotel i Bangkok til søndag nat. Vi har haft en sådan det-er-jo-bare-Thailand-det-skal-nok-gå-følelse. Der er jo uanstændigt mange hoteller i Bangkok, men vi har besluttet os at prøve det der nymodens Airbnb (som jo er den her online platform, hvor private kan leje deres værelse, lejlighed eller bolig ud og fuldstændig undegrave verdens hotelindustri). Så må vi se, om det virkelig er den fede lejlighed vi møder, med fitness i kælderen, kanon udsigt og lækker pool, som billederne viste…(ikke at jeg er skeptisk overhovedet…). Men at dømme efter den identifikationsproces John har været igennem for at få lov at oprette sig som bruger i netværket, så må der da være et eller andet hold i det. Han skulle sende videsbesked, billeder af os samt oprette sig med alle mulige og umulige personlige oplysninger (vi mangler blot, at de også spørger efter et kontonummer efterfuldt af en hilsen fra en nødstedt i Nigeria).

Følg vores rejse på Facebook og Instagram The_Getaway_Blog

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The more you love your decisions, the less you need others to love them