Sorry, out to live. Be back soon...

It’s not what we have in life, but who we have in our lives that matters

Vi har uden tvivl verdens bedste venner!

Jeg har altid gået rundt og troet, at man aldrig kunne lave et surprise party for mig uden at jeg ville opdage noget… var sikker på, at mine venninder ville agere totalt unaturligt i frygten for at afsløre noget. Men nu er jeg så blevet en del klogere…

Troede vi skulle en lille tur i legeland med et par venner og deres børn (NB! godt sted at mødes en søndag formiddag med børn i løbe-alderen). Da aftalen blev booket over en måned ude i fremtiden, tænkte jeg godt nok over, at de da sørme havde travlt, siden vi først kunne mødes lige inden vi skulle afsted. But so be it, det var jo bedre end slet ingen aftale. Vi pakkede tasken med alt det man nu skal have med af klapvogn, køletaske med mad og drikke, ekstra tøj, futsko, størmer, pusletaske osv. osv. (er tæt ved at tro, at pakningen til en sådan søndag fylder stort set det samme, som bagagen til resten af vores tur?!?).

Og nu er det så jeg bliver overrasket over min tidligere manglende selvindsigt. Da vi ankommer til legelandet, parkerer vi ved siden af en tysk bil og taler om, hvor besynderligt det er, at den ligner vores tyske venners bil på en prik. (Nope, stadig ingen mistænkelige klokker, der ringer. Ej heller selvom sammentræffet er til at få øje på…) ens model, autostole, indregistreringsby, farve på sæder osv. Men vi konkluderede hurtigt, at de da aaaldrig ville tage til Århus og slet ikke i et legeland uden at melde deres ankomst.

Indenfor venter den største overraskelse, da vi opdager, at størstedelen af vores nærmeste venner og deres mange børn står klar til at møde os. Surprise afskedsparty! Tænk, at de skulle gå 34 år, før man opdager, at man ikke har kontrol over noget som helst… tankevækkende… Og vi var 50m fra dem, før vi overhovedet opdager noget. Alle griner af vores måbende ansigter, og 4 sekunder senere kan jeg slet ikke se ud af øjnene for bare tårer. Det var helt vildt overvældende, at de alle sammen ville bruge deres søndag for at sige farvel til os. De havde dækket op med mad og flag fra alverdens lande. Efter en ordentlig omgang krammere var der fri leg for alle børnene og hyggesnak for forældrene. Der fik de os big time!
nyt legeland

Selvom dagen var super sjov og hyggelig, så er det også sådan en dag, hvor man kommer til at tænke nærmere over, at det jo ikke er helt omkostningsfrit sådan at tage afsted fra det hele. Oplevelserne bliver fantastiske, men det der fylder mest lige nu, er klumpen i halsen, fordi vi skal tage afsked med dem vi holder allermest af. Og når man er en liiiille smule tryghedssøgende, så kræver det fuld fokus på alt det gode, vi kommer til at opleve sammen for at kunne holde afskeden ud.

Alt har en pris…

Annonce
Du kan finde førsteklasses hængekøjer og hængestole på haengekojeland.dk

1

  • Pernille

    I får den fedeste tur ever – og vi går ingen steder

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorry, out to live. Be back soon...