It was a great idea...

I am three years old

Vi tog fra Danmark i april med en lille blemås, og nu har vi en stor treårig pige, der allerede har været i flere lande, end hun kan tælle til. Hun går på aktive vulkaner, bestiger sneklædte bjerge og svømmer med hvalhajer på størrelse med bybusserne hjemme i forstaden. Hun er den sejeste lille pige. Og nu er hun blevet 3 år.

image

På fødselsdage må man selvfølgelig bestemme (næsten) alt, i hvert fald hvad vi skal spise. Så der er bestilt pandekager med jordbær til morgenmad, pasta med spejlæg til frokost og tomatsuppe til aften (jeg kan måske godt komme i tanke om en mere spændende menu, men nu har pigebarnet jo lov at bestemme, så må jeg glædes over, at det trods alt er en let menu at lave). Vi vågner med et sæt, da Gustav bryder ud i den højeste fødselsdagssang oppe fra overkøjen af vores camper. Han har været vågen længe og ventet på livstegn fra Ella, og i samme øjeblik hun begyndte at blinke med øjnene, slog han til og satte fødselsdagen igang. Han har været meget bekymret for, hvordan vi skulle kunne vække Ella, når det altid er hende, der vågner først (måske han faktisk har ligget vågen det meste af natten…). Men vi er oppe og igang med dagen til det smukkeste solskin og blå himmel. Vi er kørt til Hastings og fundet en fin Top10 campingplads med en stor legeplads og en pool. Alt hvad vi skal bruge til en super fødselsdag.

image

Morgenmaden er serveret på et bord-bænkesæt og Ella guffer pandekager i sig, mens Gustav næsten ikke kan være i sig selv af bare iver efter at hun skal åbne gaver. De ligger på bordet til skue og venter blot på, at fødselsdagsbarnet får lyst til at åbne dem. Men til stor overraskelse vil hun hellere spise pandekager end åbne gaver (hvilket 3 årigt fødselsdagsbarn er det lige??), og det kan Gustav slet ikke forstå. Så efter han nærmest har påtvunget hende at åbne to, må vi komme hende til undsætning og foreslå, at der først åbnes gaver efter morgenmaden. Det har været ret svært at finde på noget til hende. Hun leger allerbedst med vores reb og de utallige pinde og sten, hun finder på vejen. Jeg har købt en dukke til hende for en månedstid siden (da jeg syntes der skulle lidt feminint ind over), men hun er virkelig ikke ret interesseret i den. Så det ender med at være mig der sidder og mader dukken, klæder hende på og putter hende (det blir et kulturchok, når hun starter i børnehave efter påskeferien. Der er meget at lære for at blive en stor børnehavepige…). Men vi er endt med at købe nogle perlearmbånd og halskæde, et par fevinger med tryllestav (ved ikke lige hvor det skal være henne i tasken), en Hello Kitty taske der er kommet med fra Indonesien og så en pixibog om dyreredderen Diego. I sidste øjeblik bliver der tilføjet en gyselig pink bamse, da det er det eneste hun de sidste par dage har sagt, hun ønsker sig. Men hun er lykkelig og går rundt med det hele på.

image

Efter Hastings smutter vi en tur længere nordpå til Napier. Virkelig en hyggelig lille by med det bedste ishus *lick this* lige ved akvariet på Promenaden. Og så ligger den kæmpe store legeplads også der. Totalt win-win. Troldeungerne spæner rundt på pladsen mens vi får taget dagens 12minutters træning på græsset (har tilmeldt mig en 30 dages online bootcamp her i november med HIIT træning, og jeg kan simpelthen ikke bære, hvis jeg bliver den eneste på holdet, der ikke kan se resultater). Men det er heldigvis kun 12 minutter, så udstillingen på græsplænen er hurtigt overstået, og vi ligger totalt udmattede i solen og glæder os over, at foråret er kommet (og at der er en helt dag til vi skal træne igen).

Følg vores rejse på Instagram @The_getaway_blog eller få alle nye indlæg via Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It was a great idea...