Be careful what you wish for, it might come true

Thank you for being the reason I smile

Det er SÅ vildt, at SÅ mange har lyst til at følge med i vores rejse!

image

Mine skriblerier her på bloggen begyndte som lidt hygge, så familie og venner derhjemme kunne følge med i vores rejse. Og så var det også sådan lidt dagbogsagtigt samtidig (istedet for den gode gamle Mayland-kalender jeg plejer at slæbe med på vores rejser). Det har været super hyggeligt og sjovt at skrive indlæggene om vores oplevelser, tanker og reflektioner, men jeg havde slet ikke drømt om, at det ville tage en så stor dejning efter kun 3 måneder på farten. Vores lille blog har nu rundet over 5.000 sidevisninger! (Og vores mødre kan trods altså ikke generere så meget trafik alene). Det er helt vildt, og jeg er dybt beæret over, at i har lyst til at følge med i vores jordomrejse.

image

At vores lille familie kan være til inspiration for andre, der får mod på at tage springet og rejse ud for at opleve verden og være sammen. Så kan man vel næsten ikke opnå større sidegevinst ved sin rejseblog. Folk vi slet ikke kender har skrevet søde hilsner til os. De har stillet spørgsmål om alt fra pakkelister til overnatningsteder. Vi håber vores erfaringer kan bidrage til, at de kan træffe de rigtige beslutninger, der er helt rigtige for netop deres familierejse. Der er nemlig ikke to rejser der er ens, eller to familier med samme behov. Derfor er det så vigtigt, at man kun søger inspiration, men selv har modet til at træffe sine valg.

Andre har ulejligedet sig med at sende en hilsen, hvilket jeg syntes er utrolig flot. At man tager sig tid til at skrive en hilsen til totalt fremmede, for at fortælle om det indtryk deres rejse gør, og hvordan det inspirerer dem. Det syntes jeg er helt vildt stort – og jeg er dybt beæret over det.

Vi er super glade for at kunne hjælpe andre til også at opleve så store oplevelser, som vi får hver dag. Det er en gave, som alle burde have, at være så intenst sammen som familie. At opleve hvert øjeblik i børnenes liv, få alle deres smil og høre hver en latter. Vi nyder livet og tager hver dag, som den kommer. Vi har ingen deadlines, der skal nås, vi er ofte i tvivl om hvilken dag det er for ikke at tale om hvilken dato, og vi har ikke andet formål end at være sammen. Og det skal vi være de resterende 9 måneder af vores jordomrejse – og ikke mindst som en endnu stærkere familie, når vi kommer hjem

image

Der er flere af jer, som har spurgt, om i må dele linket til bloggen og indlæggene på facebooksiden, og selvfølgelig må i det. Alle skal være hjertelig velkommen. Og til dem, der ikke lige fik alle indlæg med, eller som ønsker at genlæse et specifikt, så ligger de alle under “Blog” i menu linjen. Blot scroll ned efter reklamerne under hvert indlæg, så kommer det foregående (kan desværre ikke undgå reklamerne).

PS.

DK4 har også opdaget vores lille blog og spurgt, om vi vil deltage i en programserie, de er ved at optage. De laver en række programmer om livsvalg og lykke og sprugte, om vi ville sende et videopostkort og fortælle lidt om os, vores valg og vores tanker om lykke. Det er der kommet et hyggeligt lille klip ud af. I kan se med til september:-)

Følg vores rejse på Facebook og Instagram The_Getaway_Blog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Be careful what you wish for, it might come true